Ingrediente
- 60 g unt
- 300 ml smantana de gatit
- 1-2 catei usturoi
- 80 g parmezan ras
- 80 g pecorino ras
- 1 praf nucsoara rasa
- sare dupa gust
- ½ legatura patrunjel tocat
Mod de preparare
Pune untul la topit intr-o tigaie, la foc mic. Zdrobeste usturoiul si adauga-l deasupra.
In momentul in care usturoiul a devenit auriu, pune smantana de gatit si rade nucsoara pe deasupra.
Cand a inceput sa fiarba, lasa putin pe foc si adauga parmezanul si pecorino ras si incorporeaza bine.
Potriveste de sare si adauga niste patrunjel proaspat tocat. Pune pastele fierte inauntru si amesteca putin, cat sa se lipeasca sosul de ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face Sosul Alfredo pentru paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|