Cupcakes Pinguin

Postat de mimmi in Dulciuri
12 Feb 2012 | 2972 vizualizari
Cupcakes Pinguin

Ingrediente

  • Pentru 6 muffins avem nevoie de:
  • 125 g faina,
  • 100 ml lapte,
  • 50 g margarina,
  • 1 ou,
  • 75 g zahar,
  • 1/2 plic praf de copt ,
  • 1 lingura ulei,
  • esenta de vanilie dupa gust,
  • biscuiti glazurati,
  • frisca batuta,
  • 1 portocala,
  • cuisoare(pentru ochi)

Mod de preparare

Mixam oul cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa,adaugam laptele,uleiul,margarina topita,esenta de vanilie si mixam in continuare. Acum adaugam faina,amestecata cu praful de copt si mixam din nou pana se incorporeaza ingredientele. Turnam compozitia in formele de muffins si le dam la cuptorul preincalzit pentru cca 30minute. Lasam muffinsii la racit,dupa care ii ornam. Capacul muffinsilor trebuie sa fie drept(daca au "mot",il taiem jos),ii ungem cu un strat de frisca,dupa care asezam biscuitii. In loc de ochi am folosit cuisoare,iar in loc de cioc si labe am pus bucati de portocale.

Sa ii savurati incet si cu placere,ca sunt tare dragalasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes Pinguin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mere in foietaj cu sos de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert mere in foietaj cu sos de vanilie

Presaram faina de masa de lucru, punem foietajul rece de la frigider si il mai intindem putin cu sucitorul. Taiem patru patrate egale. Merele spalate, le curatam de coaja, le scoatem cotorul...

Citeste continuarea

Placinte cu branza

Postat de Dea_Dea

Placinte cu branza

ALUATUL Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza. Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2012, 20:04
ce frumoase
la 12.02.2012, 20:13
la 12.02.2012, 20:20
ce scumpi
la 12.02.2012, 20:37
draguti
la 12.02.2012, 20:37
ce dragalase sunt briosele tale

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking