Curry de oua

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2014 | 3434 vizualizari
Curry de oua

Garantez ca nu ati mancat o asa bunatate, de aceea va recomand!! Inspiratie de pe site-ul laLena, cu mici modificari

Ingrediente

  • 5 oua fierte
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 rosii
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1/2 lingurita praf de curcuma
  • 1 lingurita pudra de curry
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g pastai de fasole verzi
  • 1 lingura unt
  • verdeata

Mod de preparare

In tigaia cu 1 lingurita de ulei incins, punem boabele de mustar si le tinem 1-2 min cu capac, pentru ca sar pe aragaz. Adaugam apoi ceapa si ardeiul taiate marunt, lasam aproximativ 1 minut amestecand, adaugam apoi ghimbirul ras, usturoiul pisat, boia, curcuma, amestecam, apoi rosiile pasate, pudra de curry si lasam sa fiarba 5 minute. Adaugam apoi laptele de cocos, condimentam dupa gust, iar dupa 3-4 minute dispunem pe toata suprafata vasului, jumatati de oua fierte cu taietura in sus. Le acoperim cu sos, dupa 5 minute adaugam verdeata tocata marunt, oprim focul iar dupa 10 minute se poate servi

Pentru garnitura, scurgem bine pastaile pe care le-am pus la fiert in apa cu putina sare, le sotam putin in unt incins, condimentam cu sare si piper, apoi servim pe farfurie alaturi de curry.

Este un preparat mult prea gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de oua" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vinete

Postat de sufletista

Tocanita de vinete

Carnea de porc o taiem cubulete si o punem la fiert cu apa, sare si o foaie de dafin. Curatam vinetele, dovlecelul si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, tocam marunt si o calim cu morovul...

Citeste continuarea

Ciuperci de padure cu smantana

Postat de sufletista

Ciuperci de padure cu smantana

Intr-un ceaun topim untul, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete. Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ciupercile fierte si taiate felii, 1 cana cu apa, sare, piper si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2014, 14:55
la 25.02.2014, 14:57
la 25.02.2014, 15:01
la 25.02.2014, 15:17
la 25.02.2014, 15:19

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking