Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel

Postat de mitinita in Pui
26 Iul 2018 | 2741 vizualizari
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci  si dovlecel

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.

Ingrediente

  • 250 g piept de pui
  • 2 linguri pasta de curry verde
  • 1 cutie de lapte de cocos de 400 ml
  • 1 dovlecel
  • cateva ciuperci
  • 1 lingura de ulei
  • frunze de coriandru si lime, pentru servit

Mod de preparare

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de marime egala.

Dovlecelul de curata si se taie rondele.

Ciupercile se curata si se taie, daca sunt prea mari.

Se pune uleiul intr-o craticioara si, cand s-a infierbantat, se adauga pasta de curry verde. Se amesteca repede.

Se adauga laptele de cocos si se amesteca. A nu se fierbe in clocot, laptele de cocos se va separa.

Se adauga rondelele de dovlecel si ciupercile.

Se adauga si pieptul de pui. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand carnea si legumele s-au fiert.

Se serveste cu orez alb, lime si frunze de coriandru.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele coapte de pui cu legume

Postat de katty

Chiftele coapte de pui cu legume

  Tocam carnea de pui. Curatam morcovul si dovlecelul si le radem pe razatoarea mare. Amestecam pieptul de pui cu morcovul, zucchini, ouale, pesmetul, mararul si patrunjelul tocat fin,...

Citeste continuarea

Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

Postat de Ina

Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele .  Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2018, 19:37
la 26.07.2018, 20:25
la 26.07.2018, 20:45
ce fain arata!
la 26.07.2018, 20:54
la 26.07.2018, 21:21
Io din astea nu stiu....

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking