Cus- cus cu 3 feluri de branza

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 10962 vizualizari
Cus- cus cu 3 feluri de branza

nu de foarte mult timp am descoperit ce bunatate e cus cucusul,asa ca am incercat mai multe variante.............e super bun

Ingrediente

  • 1 cana cus cus
  • 3 linguri de unt
  • branza de vaca  200 g
  • cascaval ras 200 g
  • 1 cutie crema de branza
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o craticioara apoi se pune cuc cusul se amesteca bine dupa care se pune 1  -3/4 cana de apa sau daca mai e nevoie se mai poate completa cu apa si se amesteca bine pana scade toata apa .

Apoi se pune branza de vaca si se amesteca bine dupa care se pune cascavalul si crema de branza si se omogenizeaza.

Se potriveste la gust cu sare daca e nevoie

Se serveste simplu sau cu garnitura

eu am prajit si  san Jacobs(gordon)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus- cus cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon

Postat de merisor67

Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon

Coacem mai intai ardeiul, il curatam si il lasam intr-un vas sa isi lase sucul. Ideea cu ardeiul copt mi-a venit pe moment, in timp ce ma pregateam sa fac o salata. Intr-un bol, amestecam...

Citeste continuarea

Chiftelute picante de cartofi

Postat de caroline

Chiftelute picante de cartofi

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei. Pireul astfel obtinut il amestecam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 14:19
la 11.07.2010, 14:20
suuuper, cred ca-i delicios!!
la 11.07.2010, 17:38
poftim la masa ina ,mama te asteapta
la 11.07.2010, 17:38
anca a fost grozav
la 11.07.2010, 18:08
si arata asa bine

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking