Deliciu cu dulceata

Postat de antici_gabytza in Prajituri
19 Iul 2012 | 2731 vizualizari
Deliciu cu dulceata

Ingrediente

  • 5 oua
  • 4 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • dulceata de capsuni
  • dulceata de cirese
  • sare
  • zahar pudra

Mod de preparare

Batem albusurile spuma cu zaharul si cu un praf de sare.Amestecam galbenusurile cu plicurile de zahar si cu uleiul.rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Amestecam faina cu praful de copt si o punem in ploaie peste compozitie amestecand in continuare incet cu lingura de lemn.Ungem o tava cu ulei,o tapetam cu faina si rasturnam compozitia.Deasupra punem,cu o lingura,uniform pe toata suprafata tavii ,dulceata de capsuni si dulceata de cirese.Dam tava la cuptorul preincalzit pana ce prajitura capata o culoare aramie.Dupa ce o scoatem din cuptor o pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini choux a la creme cu vanilie, frisca si afine din dulceata, un deliciu fin si cremos

Postat de Constelatialeu

Mini choux a la creme cu vanilie, frisca si afine din dulceata, un deliciu fin si cremos

Cum se prepara Mini choux a la creme cu vanilie, frisca si afine din dulceata, un deliciu fin si cremos Aluat  coji : Intr-o craticioara am pus laptele, untul taiat bucatele, sarea si...

Citeste continuarea

Tort ''Deliciu''

Postat de Adele

Tort  ''Deliciu''

Blat: batem ouale cu zahar si ulei,adaugam faina,cacaoa si praful de copt,apoi nuca macinata ,dulceata si esenta de rom.Amestecam usor de jos in sus cu o lingura pana se omogenizeaza bine.Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2012, 16:32
buna
la 19.07.2012, 16:51
la 19.07.2012, 17:54
cred ca a iesit buna tare
la 19.07.2012, 20:02
bun,bun
la 19.07.2012, 20:20
Prajitura cu dulceata de capsuni si cireseeee, buuuuuuuuuuun!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking