4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am facut ieri acesti biscuiti deliciosi, dupa reteta celebrei Anna Olson si au disparut rapid . Reteta e foarte simpla si rapida, contine putine ingrediente, iar rezultatul e unul deliciosi. Biscuiti crocanti la exterior si moi in interior. Ar fi mers mai multa ciocolata, desi am pus toata cutia de 100 g. Alex imi spunea ca arfi trebuit sa apara niste crapaturi pe suprafata biscuitilor. Poate cand voi reusi sa-mi echipez bucataria cu un cuptor nou, voi obtine efectul dorit. Deocamdata cuptorul e pe lista si cred ca va mai sta o perioada pe lista de asteptare...zahar
Ingrediente
Mod de preparareUntul moale se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga apoi oul, extractul de vanilie si se omogenizeaza, dupa care se adauga ingredientele uscate (faina amestecata cu sarea si bicarbonatul de sodiu). Se amesteca totul cu o spatula iar la final se adauga picaturile de ciocolata neagra. Cu o lingurita se ia din compozitie si cu ajutorul mainilor se formeaza bilute, care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune tava n frigider pentru 30 minute. Anna spunea ca putem apoi congela cateva bilute si le coacem oricand avem pofta de biscuiti proaspeti. Dupa cele 30 minute, se introduce tava in cuptoru preincalzit si se coc biscuitii pana devin usor rumeni. Ei trebuie sa fie moi la atingere, pentru ca dupa racire se mai intaresc. Sunt deliciosi, fragezi, crocanti la exterior si moi in interior si dulci exact cat trebuie. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert American chocolate chip cookies" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mirela0911
Iata cum se prepara Salam de biscuiti, o reteta delicioasa pe gustul tuturor Se zdrobesc biscuitii marunt. Intr-o cratita se pune laptele la incalzit impreuna cu zaharul si ciocolata cu lapte....
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Umplutura: Decojiti merele, le dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie puneti untul, merele rase si indulcitorul. Le puneti pe aragaz, la foc mai mare, invartiti mereu. Cand lichidul a...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|