Desert Banane sau biscuiti prajiti

Postat de ionela2682 in Dulciuri
21 Mar 2010 | 48712 vizualizari
Desert Banane sau biscuiti prajiti

Ingrediente

  • 5 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 1 plic amoniac
  • sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se stinge  amoniacul in putin otet sau zeama de lamaie,  dupa care se adauga restul de ingrediente si se mixeaza foarte bine. Se adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare. Se formeaza biscuitii prin masina de tocat la care am montat forma pentru biscuiti. Prajim biscuitii in ulei. Dupa ce s-au racit se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Banane sau biscuiti prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Postat de GeorgianaGrigorescu

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul. Peste ouale mixate adaugam...

Citeste continuarea

Desert globuri (bombe) de ciocolata calda

Postat de rocsi_1612

Desert globuri (bombe) de ciocolata calda

Intr-un bolisor de ceramica puneti niste ciocolata la topit.  Eu am totpit-o la microunde, cate 20 de secunde, pana a devenit fluida. Daca nu aveti o ciocolata prea fluida, trebuie sa stiti...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 22.03.2010, 00:36
ionela nu e prea mult amoniac,ca gramaj sa fie plicu de amoniac?arat super bine si cred ca sant gustoase
la 22.03.2010, 09:31
mai eu asa folosesc mereu la cantitatile enumerate mai sus! ele la prajit se vor dubla ca marime iar de miros sa sti ca nu miros deloc a amoniac!
la 26.03.2010, 20:04
Acesti biscuiti ma duc cu gandul la copilarie, numai ca la noi se numeau altfel...o sa radeti.."coceni batuti"! Foarte buni!
la 26.03.2010, 20:19
Saru' mana de reteta..a trecut asa de mult timp de cand nu am mai mancat ca am si uitat de ea.Deja imi "ploua in gura". Maine o execut negresit !

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking