Ingrediente
- 200 g de fulgi de ovăz
- 180 g de unt (margarina)
- 150 g de zahar brun
- 90 g de faina
- esenta vanilie
- 1 ou
- 1lingurita praf de copt
- 1 varf de sare
- 150 g de ciocolata neagra
Mod de preparare
In bolul robotului amestecati fulgii de ovăz cu zaharul, faina, praful de copt si sarea.
Incorporati apoi oul, vanilia si untul topit racit.
Amestecati bine.
Puteti pune la rece timp de 2 ore sau o noapte.
Eu i-am facut imediat :)
Incalziti cuptorul la 180 °C.
Puneti hatie de copt pe 2 placi de cuptor.
Faceti bile din compozitie, puneti-le pe placile acoperite si apasati-le usor.
Coaceti timp de 8-10 minutes. Trebuie sa fie colorate pe margini dar sa aiba o culoare deschisa in mijloc.
Puneti-i la racit pe un gril.
Cand biscuitii s-au racit, topiti ciocolata rupta bucati la bain-marie.
Intoarceti biscuitii si ungeti-i cu ciocolata pe fund. Ii puteti uni 2 cate 2 sau lasa simplii unsi cu ciocolata.
Lasati sa se-ntareasca ciocolata inainte de a-i intoarce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|