Checul Godina
Postat de gurita_ta2005
Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute. Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie. Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele....
Citeste continuareaDemult vroiam sa fac aceasta reteta. Acesti biscuiti suedezi sunt crocanti si deliciosi. Puteti inlocui untul cu margarina si folosi ciocolata neagra pentru a-i face de post. Sunt foarte buni si sanatosi. Ovazul si ciocolata va vor da multa energie :) https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/kafferep-biscuiti-cu-ovaz-si-ciocolata.html
Ingrediente
Mod de preparareIn bolul robotului amestecati fulgii de ovăz cu zaharul, faina, praful de copt si sarea. Incorporati apoi oul, vanilia si untul topit racit. Amestecati bine. Puteti pune la rece timp de 2 ore sau o noapte. Eu i-am facut imediat :) Incalziti cuptorul la 180 °C. Puneti hatie de copt pe 2 placi de cuptor. Faceti bile din compozitie, puneti-le pe placile acoperite si apasati-le usor. Coaceti timp de 8-10 minutes. Trebuie sa fie colorate pe margini dar sa aiba o culoare deschisa in mijloc. Puneti-i la racit pe un gril. Cand biscuitii s-au racit, topiti ciocolata rupta bucati la bain-marie. Intoarceti biscuitii si ungeti-i cu ciocolata pe fund. Ii puteti uni 2 cate 2 sau lasa simplii unsi cu ciocolata. Lasati sa se-ntareasca ciocolata inainte de a-i intoarce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|
Postat de gurita_ta2005
Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute. Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie. Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele....
Citeste continuareaPostat de Zamfira
Amestecăm drojdia cu o lingurită de zahăr, una de făină şi puţin lapte călduţ şi timp de 10 minute îl lăsăm la crescut . Adăugăm maiaua crescută peste făină, cele două...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|