Desert biscuiti Norisori

Postat de caroline in Dulciuri
31 Aug 2017 | 3908 vizualizari
Desert biscuiti Norisori

Forma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii acestia sunt atit de fragezi....incat data viitoare veti dubla cantitatile :)

Ingrediente

  • 1 ou
  • 30 ml lapte
  • 270 gr faina alba tip '00'
  • 150 gr Ricotta
  • 1\2 plic praf de copt
  • 120 gr zahar
  • 1 fiola esenta lamaie
  • lapte ( pentru uns)
  • ornamente colorate

Mod de preparare

Din cantitatile de mai sus au iesit 30 bucati Norisori :)  

1.  Incepem prin a da drumul la cuptor sa se incalzeasca la 170 grade , deoarece prepararea dureaza foarte putin .

2.  Intr-un bol punem oul , Ricotta,laptele si zaharul. Amestecam bine ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemn.

3.  Adaugam apoi faina,praful de copt si esenta de lamaie.Amestecam bine pana obtinem un aluat de consistenta tare dar lipicioasa.

4.  Tapetam o tava cu hartie de copt .Formam bile ( eu am fost instrumentul pentru inghetata ) din compozitie si le asezam in tava lasand putin spatiu intre ele.

5.  Ungem biscuitii cu lapte si presaram ornamentele colorate. 

6.  Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Nu mai mult !!! Biscuitii cand se vor raci se vor intari ! 

7.  Cand biscuitii sunt gata, ii scoatem din tava si ii savuram alaturi de cei dragi ! 

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Norisori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Banana Bread

Postat de caroline

Banana Bread

Scoatem din timp untul de la frigider deoarece trebuie sa fie moale ( la temperatura camerei ) . Punem intr-un bol zaharul impreuna cu untul si mixam pana ce devin o crema .  Adaugam...

Citeste continuarea

Pariziene cu branza de vaci

Postat de Mokuska

Pariziene cu branza de vaci

Amestecam faina cernuta cu drojdia uscata, lasam la temperatura camerei pana amestecam laptele (lasam 2 linguri pentru uns) cu untul moale, zaharul, sarea intr-un bol, dupa care incepem sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2017, 20:18
Ce draguti sunt, chiar zici ca-s norisori !
la 31.08.2017, 20:23
la 31.08.2017, 20:24
la 31.08.2017, 20:41
Frumusei!
la 31.08.2017, 20:46

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking