Desert briose cu ciocolata si portocala confiata

Postat de GeorgianaGrigorescu in Dulciuri
18 Mar 2021 | 3301 vizualizari
Desert briose cu ciocolata si portocala confiata

Minunate la micul dejun, alaturi de o cafea.

Ingrediente

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar
  • 150 gr smantana
  • 150 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 100 gr bobite de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata
  • 80 gr ciocolata

Mod de preparare

Am mixat spuma cele 3 oua cu un praf de sare si cu zaharul. Am folosit un pahar de 150 ml si am adaugat un pahar de ulei, unul de lapte si unul de smantana.

Am adaugat faina amestecata cu un plic de praf de copt, bobitele de ciocolata si coaja de portocala confiata.

Am pus compozitia in formele de briose si in mijlocul fiecarei forme am introdus un patratel de ciocolata. Am introdus tava in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Din aceasta compozitie am obtinut 20 de briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata si portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert gogosi cu lingura

Postat de autodiag

Desert gogosi cu lingura

Oul, sarea, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza. Se adauga iaurtul si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat mai gros decat cel...

Citeste continuarea

Fursecuri fragede glazurate

Postat de Valclaudia

Fursecuri fragede glazurate

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul pudra, cu oul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de sare. La final incorporam faina si obtinem un aluat lipicios...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2021, 00:19
Perfecte pentru ceai sau cafeluta
la 19.03.2021, 02:12
la 19.03.2021, 08:57
Bune!
la 19.03.2021, 16:56
Bune la cafea
la 19.03.2021, 19:05
Mmm, ce aromate, ce bune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking