Ingrediente
- 3 ouă
- 2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)
- 45 gr îndulcitor natural eritritol
- 5 picături de indulcitor stevie cu vanilie
- 130 gr de mascarpone
- 20 gr făină de cocos
- 15 cl lapte de cocos neindulcit
- 2 pătratele de ciocolată neagră 90%
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Într-un castron sau în robotul de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorii.
Adăugați cafeaua, mascarponele și făina de cocos și amestecați.
Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o forma de chec in silicon (20 cm).
Gatiti la bain-marie timp de 30 de minute la 180 ° C. L-am lăsat la cuptor după.
Este copt atunci cand lama cutitului iese curata.
Se lasă să se răcească și se pune la frigider timp de 3-4 ore.
Scoateti din forma, decorati cu ciocolată neagră și serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca flan cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|