Ingrediente
- 3 banane mici coapte chiar negre (200gr)
- 2 oua
- 100 gr unt arahide
- 100 ml lapte
- 100 gr zahar
- 1 pahar 200 ml faina
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita praf de copt
- stafide
- 2 linguri cafea solubila 3 in 1
Mod de preparare
Intr-un castron, spargem ouale si le batem cu zaharul pana cand se topeste si nu se mai simt granulele de zahar.
Adaugam untul de arahide si bananele rupte bucati. Cu mixerul se vor face pasta. Adaugam laptele, faina, cafeaua, bicarbonatul si praful de copt si omogenizam foarte bine.
Intr-o tava de chec pe care am pus hartie cerata, turnam compozitia, presaram deasupra stafide si putina cafea solubila 3 in 1.
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade C, pana trece testul scobitorii, aproximativ 25-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu banane si cafea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|