Ingrediente
- 200 g zahar
- 100 ml ulei
- 200 ml apa
- 200 g faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 praf de copt
- 2 linguri cacao
- 2 linguri dulceata capsuni
- 3 linguri nuca de cocos
Mod de preparare
Intr-un castron se pun zaharul, uleiul, apa, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana se topeste zaharul.
Compozitia rezultata se imparte in doua. Astfel, intr-una se pune cacaua si dulceata, in cealalta nuca de cocos, amestecandu-se fiecare pana se omogenizeaza.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun, in mijlocul tavii, 2 linguri compozitie maro, 2 linguri compozitie alba, apoi iar 2 linguri compozitie maro si tot asa pana la final. Se coace la foc mediu pentru 50 minute, facandu-i testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec zebra de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|