Ingrediente
Pentru baza:
- 25 gr de nuca de cocos rasa
- 35 gr pudra de migdale
- 20 gr indulcitor natural érythritol (sau zahar)
Pentru crema:
- 375 gr de branza ricotta
- 150 gr de branza de vaci
- 200 ml crema de cocos
- 45 gr de faina de cocos
- 75 gr de indulcitor natural erithritol (100-150 g de zahar)
- 4 oua
- coaja de la o lamaie bio
- vanilie
decor: nuci de pecan, seminte de grenada
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C.
Amestecati bine pudra de migdale cu nuca de cocos rasa si 20 gr de indulcitor (sau zahar). Pregatiti forma detasabila (20 cm + o forma mica) ungeti-o cu unt (am pus hartie pe fund). Imprastiati, presarati amestecul obtinut pe pereti si pe fund (va ramane pe fund in mare parte).
Dati 10 minute la cuptorul incalzit la 150 º C.
Amestecati branza ricotta cu branza de vaci . Adaugati coaja rasa de lamaie, vanilia, indulcitorul sau zaharul si crema de cocos.
Puneti galbenusurile si faina de cocos. Amestecati bine.
Bateti albusurile spuma si incorporati-le treptat . Varsati in forma unsa si decorati cu nuci de pecan. Dati la cuptor timp de 30 de minute.
Lasati sa se raceasca si dati la rece 4-6 ore inainte de a scoate din forma. Decorati dupa dorinta inainte de a servi. Serviti rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu ricotta si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|