Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra

Postat de mitinita in Torturi
24 Feb 2018 | 3572 vizualizari
Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra

Reteta cu dragoste Am pornit de la reteta Laurei de cheesecake https://www.bucataras.ro/retete/cheesecake-padurea-neagra-56088.html, dar am ales sa-l fac fara coacere. Noua ne-a placut tare mult.

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 200 g de biscuiti digestivi
  • 50 g de unt
  • Pentru cheesecake
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie Poiana
  • dulceata de visine
  • cacao

Mod de preparare

Blatul

Biscuitii se macina marunt. Se pot marunti si intr-o punga, cu sucitorul.

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.

Crema

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Se incalzeste putin la microunde, cat sa se dizolve.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.

In compozitie se poate pune si dulceata de visine.

Asamblare

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti.

Se pune un strat de visine din dulceata si se pudreaza cu cacao.

Se orneaza cu frisca si bucati de ciocolata si se da la rece peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort de ciocolata cu crema de mascarpone

Postat de mirela0911

Desert tort de ciocolata cu crema de mascarpone

Blatul: Untul moale se mixeaza impreuna cu zaharul pudra si praful de sare pana devine spumos. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza bine dupa fiecare.  Se amesteca faina alba,...

Citeste continuarea

Catifea rosie cu capsuni

Postat de simona72

Catifea rosie cu capsuni

Pentru blat : ouale intregi se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o crema. Se adauga untul topit si racit in fir subtire, ca la maioneza. La final se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2018, 23:04
Nu va suparati padurea verde nu aveti ca as manca ceva rosu...
la 24.02.2018, 23:06
Cleme, tocmai ma uitam peste reteta. Asa la obiect e de zici ca mi-a dictat-o cineva
la 24.02.2018, 23:11
la 24.02.2018, 23:12
Eu nu obiectez,vreau o felie maaare
la 24.02.2018, 23:14
Die, jumate din el iti dau

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking