Ingrediente
- 200 g de struguri albi
- 200 g de struguri negri
- 4 oua
- 150 g de zahar
- 120 g de faina
- 40 cl de lapte
- 4 cl de limoncello
- unt pentru uns tava
- zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C.
Spalati strugurii, uscati boabele de strguri.
Amestecati boabele de struguri cu 100 g de zahar si cu lichiorul limoncello.
Lasati sa marineze 20 de minute.
Amestecati ouale cu restul de zahar. Adaugati faina si apoi treptat laptele.
Verificati coacerea cu lama unui cutit, trebuie sa iasa curata.
Lasati sa se raceasca si decorati cu zahar puudra. Taiati in portii si dati la rece.
Serviti prajitura rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clafoutis cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|