Desert creme Brulee
Postat de Constelatialeu in Dulciuri
13 Feb 2021 | 2212 vizualizari
Am de mult in plan acest ''desert decadent'' , in timp mi-am achizitionat mici vase de ceramica, lampa de ''parlit''si tot asteptam momentul in care sa testez.Partea haioasa a fost cand m-am dus in vecini ( neamurile mele pe post de cobai :))))))))) sa ii servesc cu frantuzisme . Mamaia, Leoaica de 86 de ani, haioasa si carcotasa ca si mine, m-am intrebat ce am mai mesterit acolo si ce i-am adus sa manance. I-am spus ca i-am adus frantuzisme, o sora mai decadenta si stilata a cremei de zahar ars, urmeaza sa vorbim doar frantuzisme dupa ce mananca. Am inceput sa manance pe indelete, iar eu asteptam verdictul....parca e un terci,e si cam dulce, dar bun rau, ca-ti vine sa mananci si castronul.....Carmen fata ei, a zis ca gusta de la ea...raspuns : sa crezi tu ca mai ai de unde sa gusti, am lins tot, tu ai portia ta....cam asta e povestioara, m-a amuzat mult si binenteles am trecut din nou testul, sunt in etapa urmatoare, sa vad cu ce ii mai cuceresc....:)))))))))))))))))))))))))
M-am inspirat de la Chef Florin Dumitrescu, doar m-am inspirat, n-am facut exact ca el, doar i-am folosit castronul cu ''otograful'''lui, nu-s eu fana lui dar mi-au placut castronele de la Lidl, abia acasa am vazut ca sunt cu ''otograful'' lui.