Desert cu capsuni

Postat de bitza in Prajituri
18 Apr 2010 | 6765 vizualizari
Desert cu capsuni

Ingrediente

  • 400 g capsuni
  • 300 g iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic tort gelee rosu

Mod de preparare

Gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa rece.Jumatate din cantitatea de capsuni se zdrobeste cu blenderul,se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Gelatina o dizolvam la bain marie sau la MW(nu fierbeti) si o turnam peste iaurt.

La compozitia de iaurt se adauga frisca batuta si se omogenizeaza.

Se toarna compozitia in cupe/pahare fara sa le umplem.

Oprim 6 capsuni si restul le tocam marunt si le punem in fiecare cupa.

Se lasa la frigider 1 h apoi se prepara plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare cupa unde am asezat cate o capsuna in mijloc.

Se lasa la frigider pana se intareste jeleul

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

Postat de Bucataras

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...

Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Postat de Constelatialeu

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Cum se prepara Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat Blat : Intr-un bol de inox am pus albusurile cu un praf de sare si am mixat pana am obtinut o spuma tare, am adaugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2010, 11:17
delicios
la 18.04.2010, 12:32
la 18.04.2010, 13:56
un deliciu
la 18.04.2010, 14:12
multumesc
la 18.04.2010, 15:00

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking