Desert cu ciocolata

Postat de rodica_m in Dulciuri
9 Noi 2011 | 3264 vizualizari
Desert cu ciocolata

Deliciul cu ciocolata al Mihai s-a transformat in desertul meu cu ciocolata, tot atat de delicios cred eu :). Am dublat cantitatile pt ca ne place muult ciocolata.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri faina
  • 300 gr unt
  • 500 gr ciocolata

Mod de preparare

Se topeste ciocolata cu untul la baie de aburi. Se lasa la racit. Intre timp se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul se adauga si faina.

Se incorporeaza atent amestecul de ciocolata si unt in compozita de oua cu faina.

Tava si formele de briose se ung cu unt, se pune compozitia in forme cat sa umple 3/4 din forma.

Se dau la cumptorul incalzit la 200 C pentru 10 min.

Miha...sa stii ca nici mie nu mi-a iesit "Lava Cake". Dar pot spune ca a iesit o minunatie de desert.

Savurati cu placere!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Postat de Constelatialeu

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

Cum se prepara Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat Blat : Intr-un bol de inox am pus albusurile cu un praf de sare si am mixat pana am obtinut o spuma tare, am adaugat...

Citeste continuarea

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Postat de oanapl

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Cum se prepara Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2011, 21:47
Uhahaaa...juma de kil de ciucalata... Super-mega-ultra delicios!
la 09.11.2011, 21:50
daca-i rost de ciocolata vin si eu
la 09.11.2011, 21:54
eu nu cer,o vreme ma potolesc cu ciocolata
la 09.11.2011, 21:54
nebunie cu ciocolata
la 09.11.2011, 22:19
buna buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking