Ingrediente
- Pt inceput am facut o foaie de blat subtire din
- 2 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- sare
- Am trecut la jeleu pt care am folosit
- 100ml sirop de visine
- 1 plic tort jelle rosu
Mod de preparare
am mixat ouale spuma cu sarea, am adaugat zaharul si am continuat cu mixarea, apoi am adaugat faina si am pus in tava
inainte de a se coace bine am scos am decupat niste stele si apoi am continat coacerea pana s-au rumenit (mie mi-a iesit un pic mai uscat fiindca am pus mai putin zahar, dar au fost apreciate si asa); cred ca le voi incerca si cu reteta de piscoturi, cred ca va fi mult mai bine
am amestecat siropul cu praful de jelle, am pus pe fos si am amestecat pana a dat in clocot si a inceput sa se ingroase
am luat fiecare stea si am pus din acest jeleu cu lingurita
si apoi peste acest jeleu am pus ciocolata topita (ne-avand ciocolata simpla am topit ciocolata cu alune maruntite) ajutandu-ma de o pensula si le-am asezat pe o farfurioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu jeleu si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|