Ingrediente
- 100 g ciocolata(cu lapte)
- 100 ml frisca
- 2 albusuri
- 3 linguri zahar
- Jeleu de capsuni
- 300 g capsuni
- 1 plic tort jelle transparent
- 3 linguri zahar
Mod de preparare
Intr-un vas adaugam frisca si ciocolata rupta bucatele,
Punem pe foc pana incepe sa dea in clocot,luam de pe foc si amestecam pana ce se omogenizeaza,si lasam sa se raceasca,
Intre timp mixam albusurile spuma cu zaharul pana devine o spuma lucioasa,si adagam peste crema,amestecam pana ce se omogenizeaza,
Jeleu de capsuni-capsunii ii mixam cu robotul,plicul de tort jelle il amestecam cu zaharul si 250 ml apa,punem pe foc cca 1 min dupa care adaugam peste capsuni si amestecam bine,
Adaugam un strat de ciocolata in pahare,adaugam un strat de jeleu si deasupra un strat de ciocolata,jeleu de caspuni,
Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|