Desert cupcakes cu cafea

Postat de cristina1985 in Prajituri
11 Noi 2017 | 2188 vizualizari
Desert cupcakes cu cafea

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 25 ml cafea espresso (eu am pus Inka)
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 250 g unt moale
  • esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • un praf sare
  • Crema:
  • 250 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lg-ta cafea pudra ,foarte tare (eu am pus Inka)
  • 100 g ciocolata amaruie
  • Ornat:
  • ornamente colorate

Mod de preparare

Aluat: Se amesteca untul moale cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga, pe rand, cate un ou, amestecand dupa fiecare. La final, se adauga faina, sarea, praful de copt si cafeaua.

Eu am facut in forme mici si mi-au iesit 30 bucati. Se coc 20-30 minute, dupa care se lasa la racit.

Crema: Se topeste ciocolata pe bain-marie cu zaharul pudra si cafeaua pudra. Se lasa putin la racit, dupa care se pune peste unt  (treptat, pentru a nu se topi untul) si se amesteca.

Se orneaza cu crema si ornamente colorate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

Postat de RuxyRux

Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

Se prepara cafeaua in espressor, se toarna intr-un ibric larg, se pune si untul si se topeste la foc mic, se adauga ciocolata si se topeste, se amesteca si se lasa deoparte. Ouale se mixeaza...

Citeste continuarea

Desert - Cupcakes cu aroma de cafea

Postat de Bucataras

Desert - Cupcakes cu aroma de cafea

Pentru aluatul de briose se amesteca la robot untul moale cu ouale si se cerne zaharul pudra, pana amestecul devine omogen si cremos. Se cerne faina cu praful de copt si bicarbonatul. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2017, 18:19
Adauga comentariu...
la 11.11.2017, 21:34
Delicioase!
la 11.11.2017, 21:41
Multumesc!
la 12.11.2017, 09:03
la 12.11.2017, 10:19
Multumesc!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking