Ingrediente
- Aluat:
- 200 g faina
- 25 ml cafea espresso (eu am pus Inka)
- 150 g zahar pudra
- 4 oua
- 250 g unt moale
- esenta vanilie
- 1 praf de copt
- un praf sare
- Crema:
- 250 g unt moale
- 150 g zahar pudra
- 1 lg-ta cafea pudra ,foarte tare (eu am pus Inka)
- 100 g ciocolata amaruie
- Ornat:
- ornamente colorate
Mod de preparare
Aluat: Se amesteca untul moale cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga, pe rand, cate un ou, amestecand dupa fiecare. La final, se adauga faina, sarea, praful de copt si cafeaua.
Eu am facut in forme mici si mi-au iesit 30 bucati. Se coc 20-30 minute, dupa care se lasa la racit.
Crema: Se topeste ciocolata pe bain-marie cu zaharul pudra si cafeaua pudra. Se lasa putin la racit, dupa care se pune peste unt (treptat, pentru a nu se topi untul) si se amesteca.
Se orneaza cu crema si ornamente colorate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|