Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
16 Mar 2017 | 3184 vizualizari
Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli, fara zahar, pentru a le servi langa un ceai, o cafea, cand vizionam un film. Au iesit super bune!!!

Ingrediente

  • 130 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri indulcitor Green Sugar Pudra ( sau 3 linguri zahar pudra)
  • 50 gr Musli fara zahar Green Sugar
  • 50 gr miez de nuca
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite vanilie

Mod de preparare

Intr-un bol, punem untul la temperatura camerei, smantana si le mixam. Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine.
Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai sus impreuna cu musli. Incorporam vanilia, apoi faina cernuta si praful de copt.
Amestecam totul cu o paleta de silicon. O sa iasa o compozitie lipicioasa si putin moale.

Ungem cu unt o tava, o tapetam cu hartie de copt. Luam cu lingurita din compozitie si formam gramajoare pe tava, cu distanta intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la 170-180 de grade C si le lasam pana se rumenesc, dar nu foarte tare.
Mi-au iesit cam 25 de fursecuri din aceasta cantitate.

Le scoatem din cuptor cand sunt gata, le lasam sa se raceasca.
Reci, le punem intr-o caserola cu capac si servim ori de cate ori dorim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu musli, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Postat de Pungasa_Rogue

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Se cern 500 g faina intr-un vas mare. Se face o adancitura in mijlocul fainii. Se incalzeste lapele la temperatura corpului. Intr-un castron se freaca drojdia cu doua linguri de zahar pana...

Citeste continuarea

Desert biscuiti boabe de cafea

Postat de xana

Desert biscuiti boabe de cafea

Margarina la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, galbenusul, un praf de sare si vanilia pana devine o crema pufoasa. Punem cafeaua rece si amestecam. Se adauga apoi faina,amidonul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2017, 19:05
am sosit!
la 16.03.2017, 19:07
Cu mare drag te servesc, Daniela!
la 16.03.2017, 19:13
Mmm, deliciosi!
la 16.03.2017, 19:14
la 16.03.2017, 19:18
Poate ca-s mai sanatosi dar zic pas.....

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking