Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide

Postat de sufletista in Dulciuri
21 Ian 2018 | 3538 vizualizari
Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide

M-am ispirat de pe blogul lui Andreachinesefood,cu mici modificari

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri unt de arahide
  • 150 g faina
  • zahar vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 50 g merisoare uscate
  • 75 g fulgi de ovaz
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o crema, adaugam oul si mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam untul de arahide si dupa ce l-am incorporat, adaugam faina amestecata cu bicarbonatul, sarea, praful de copt, mixam pana ce se incorporeaza.

La final adaugam esenta, merisoarele si fulgii de ovaz.

Amestecam totul pana ce se incoporeaza.

Din compozitia formam bilute de aluat care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Savarine a la Madi

Postat de panacris

Savarine a la Madi

În vasul ”Maricicăi”, adică mașina de frământat, se pune laptele călduț. făina cernută, drojdia uscată și sarea,  oul bătut cu zahărul, uleiul și...

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti ( Sfintisori )

Postat de Ina

Mucenici moldovenesti ( Sfintisori )

Punem intr-o cana  drojdia impreuna cu 2 linguri de zahar, 80 ml lapte cald si 2 linguri de faina.  Lasam maiaua sa creasca 10 minute, la cald.  In vasul de framantare punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2018, 15:11
la 21.01.2018, 15:19
Imi plac cu unt de arahide!
la 21.01.2018, 15:20
Foarte bune!
la 21.01.2018, 16:23
un deliciu!
la 21.01.2018, 16:41
grozave!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking