Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide

Postat de sufletista in Dulciuri
21 Ian 2018 | 3538 vizualizari
Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide

M-am ispirat de pe blogul lui Andreachinesefood,cu mici modificari

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri unt de arahide
  • 150 g faina
  • zahar vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 50 g merisoare uscate
  • 75 g fulgi de ovaz
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o crema, adaugam oul si mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam untul de arahide si dupa ce l-am incorporat, adaugam faina amestecata cu bicarbonatul, sarea, praful de copt, mixam pana ce se incorporeaza.

La final adaugam esenta, merisoarele si fulgii de ovaz.

Amestecam totul pana ce se incoporeaza.

Din compozitia formam bilute de aluat care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Kringel Estonian

Postat de Sim0naWorld

Kringel Estonian

Intr-un bol am cernut faina, am adaugat drojdia sfaramata, zaharul, oul si sarea. Am adaugat laptele incalzit impreuna cu untul topit, si am framantat, rezultand un aluat elastic, ca o plastilina....

Citeste continuarea

Blat de tort vanilat

Postat de Pungasa_Rogue

Blat de tort vanilat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2018, 15:11
la 21.01.2018, 15:19
Imi plac cu unt de arahide!
la 21.01.2018, 15:20
Foarte bune!
la 21.01.2018, 16:23
un deliciu!
la 21.01.2018, 16:41
grozave!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking