Ingrediente
- 100 g unt
- 100 g zahar
- 1 ou
- 3 linguri unt de arahide
- 150 g faina
- zahar vanilat
- 1/2 praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 praf de sare
- 50 g merisoare uscate
- 75 g fulgi de ovaz
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o crema, adaugam oul si mixam pana ce se incorporeaza.
Adaugam untul de arahide si dupa ce l-am incorporat, adaugam faina amestecata cu bicarbonatul, sarea, praful de copt, mixam pana ce se incorporeaza.
La final adaugam esenta, merisoarele si fulgii de ovaz.
Amestecam totul pana ce se incoporeaza.
Din compozitia formam bilute de aluat care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se rumenesc putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|