Ingrediente
- 225 gr unt
- 300 gr zahar
- 2 oua mari
- 1/2 lgt praf de copt
- 375 gr faina+pentru blat
- 60 gr cacao
- 1 lingura rom
- ciocolata alba si neagra pentru decor
Mod de preparare
Mixam untul cu zaharul, adaugam pe rand ouale, apoi adaugam romul si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Lasam aluatul la rec 1/2 de ora, apoi il intindem pe un blat de lemn cu ajutorul unui sucitor (grosimea trebuie sa fie cam 0,5 cm). Taiem aluatul in forma de pesti.
Asezam pestii pe hartie de copt intr-o tava. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca usor. Lasam fursecurile sa se raceasca. Glazuram fursecurile cu ciocolata topita la bain- marie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|