Ingrediente
- 200 gr de crema de cocos
- 125 gr de nuca de cocos rasa
- 1 albus
- 5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 150°C.
Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.
Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.
Incorporati albusul batut spuma.
Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.
Dati la cuptor timp de 20-25 minute.
Am lasat 20 minute la 150°C si inca 5-8 minute la 180°C.
Lasati sa se raceasca complet.
Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .
Foarte bune la o cafea !
Le-am pastrat la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|