Desert gogosi cu branza de vaci si smantana

Postat de mena29 in Dulciuri
23 Ian 2014 | 41224 vizualizari
Desert gogosi cu branza de vaci si smantana

Se intampla sa mi se faca dor de gogosi dar sa nu am timp foarte mult la dispozitie si atunci nu fac din aluat dospit, ci le pregatesc pe acestea. Simplu si mult mai rapid.

Ingrediente

  • 350 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura extracte de vanilie
  • 500 g faina
  • un strop sare
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, ouale, coaja de lamaie si extractul de vanilie. In acest amestec incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Luam cu lingurita din compozitia rezultata si punem in tigaia cu ulei incins. Prajim cate un minut pe fiecare parte. Scoatem gogoselele pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei. Cand sunt reci le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu avocado

Postat de sufletista

Cheesecake cu avocado

Intr-o cratita, adaugam galbenusurile, zaharul, faina si amestecam, adaugand treptat laptele; punem pe foc amestecand continuu, pana ce se ingroasa ca o budinca. Acoperim cu folie alimentara si...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat cu fructe uscate si stafide

Postat de mirela0911

Desert pasca fara aluat cu fructe uscate si stafide

Stafidele se pun la inmuiat impreuna cu lichiorul Amaretto. Fructele uscate se se taie in bucati mai mici. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se adauga 2 lg...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2014, 10:50
la 23.01.2014, 10:51
foarte bune
la 23.01.2014, 10:52
Tu astazi chiat ca te intreci cu gluma. Cine-mi face si mie gogosi?
la 23.01.2014, 10:56
Alina,multumesc!
la 23.01.2014, 10:56
Anca multumesc frumos!

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking