Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata

Postat de CofetariiBucatari in Dulciuri
4 Feb 2018 | 2592 vizualizari
Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata

Sunt foarte bune. Au o crema de ciocolata foarte delicioasa si sunt foarte pufoase. Va invit cu mare drag sa incercati reteta!!!

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte cald
  • 50 gr margarina topita
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml ulei
  • 50 gr zahar tos
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lingurita de sare
  • Crema:
  • 200 ml smantana
  • 200 gr ciocolata amaruie si cu lapte

Mod de preparare

Aluat: Pregatim mai intai maiaua. Amestecam intr-un bol drojdia cu 2 linguri de zahar, putina faina si lapte cat sa obtinem o crema omogena, pe care o lasam la crescut 10 minute. Dupa aceea, amestecam faina cu maiaua, margarina topita, laptele, sarea, zaharul si esenta de vanilie. Framantam aluatul si la nevoie adaugam putin ulei, apoi il lasam sa creasca 30 de minute. Dupa il intindem bine si formam cu o cana gogosile, pe care le prajim intr-o fandela cu ulei.

Crema de ciocolata: Incalzim bine smantana cat sa ne arda la deget, apoi adaugam ciocolata peste ea si amestecam totul pana se topeste si devine o crema omogena, dar nu trebuie sa fiarba. Punem crema la frigider pentru a se intarii. Apoi o folosim.

Asamblarea gogosilor: Vom umple fiecare gogoasa cu cate putina crema, apoi le vom pudra cu zahar pudra si sunt numai bune pentru servit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi pufoase umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cozonac cu nuca si rahat

Postat de timea

Cozonac cu nuca si rahat

Toate ingredientele pentru aluatul de cozonac trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar.  Cernem faina...

Citeste continuarea

Clatite cu gem de zmeura in vasul Zepter

Postat de camelia75

Clatite cu gem de zmeura in vasul Zepter

Mod de preparare gem de zmeura: 1.Spalati cu grija zmeura,apoi o lasati la scurs. 2.Puneti zmeura in vasul Zepter,adaugati 300 gr zahar si lasati cateva ore pana ce zmeura isi lasa zeama.Eu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2018, 10:15
Foarte bune, cu ciocolată...!
la 04.02.2018, 11:25
Ce bune ar fi acum
la 04.02.2018, 12:22
Ciocolatoase
la 04.02.2018, 12:29
minunate!
la 04.02.2018, 14:42

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking