Ingrediente
- 4 oua
- 200 g zahar
- 1 plic zahar vanilinat
- 150 ml ulei
- 200 g faina
- 200 g alune de padure macinate
- 1 plic praf de copt
- 250 ml iaurt
- zahar pudra pentru presarat deasupra (optional)
Mod de preparare
Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul in fir subtire.
Faina se amesteca cu praful de copt si alunele, apoi se adauga la oua, alternand cu iaurtul.
Se unge forma de guguluf cu ulei, se toarna in ea aluatul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 50-60 min (faceti testul cu scobitoarea!)
Deasupra se presara cu zahar praf (sau nu)
Pofta mare sa aveti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert guguluf (chec) cu alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|