Desert guguluf (chec) cu alune de padure

Postat de alinutza2018 in Prajituri
7 Oct 2019 | 1340 vizualizari
Desert guguluf (chec) cu alune de padure

Sunt convinsa ca si voi ati vazut in Lidl pungutele cu alune de padure macinate. Ei bine, ultima data cand le-am vazut, mi s-a facut o pofta de chec, de numa'! Un pas a mai durat pana am facut bunatate de guguluf! N-o fi el aratos dar isi ia revansa prin gust, pe cuvant de onoare.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 150 ml ulei
  • 200 g faina
  • 200 g alune de padure macinate
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml iaurt
  • zahar pudra pentru presarat deasupra (optional)

Mod de preparare

Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul in fir subtire.

Faina se amesteca cu praful de copt si alunele, apoi se adauga la oua, alternand cu iaurtul.

Se unge forma de guguluf cu ulei, se toarna in ea aluatul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 50-60 min (faceti testul cu scobitoarea!) 

Deasupra se presara cu zahar praf (sau nu) 

Pofta mare sa aveti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert guguluf (chec) cu alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake Brownies

Postat de comanligia

Cheesecake Brownies

Se incinge cuptorul la 160°c. Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt. Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se...

Citeste continuarea

Melcisori sau briose din aluat dospit cu branza

Postat de Corina33

Melcisori sau briose din aluat dospit cu branza

Se amesteca faina cu drojdia uscata si coaja de lamaie. Se bate oul cu un praf de sare, se adauga zaharul si zaharul vanilat, apoi laptele caldut putin cate putin si la sfarsit untul topit si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2019, 21:07
Ce bun chec ne-ai adus!
la 08.10.2019, 09:03
Multumesc frumos!
la 08.10.2019, 11:55
la 09.10.2019, 15:02
Bun!
la 09.10.2019, 19:52
Mmmm, ce bun, alaturi de un cappucino!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking