Ingrediente
- 200 g ciocolata 52% cacao
- 250 g mascarpone
- 400 ml smantana frisca 35% grasime
Mod de preparare
Pune 200 ml smântână intr-o cratiță și pune pe foc.
Ciocolata rupe-o in bucăti mici.
Adaugă ciocolata in smântâna adusă la punctul de fierbere.
Ia vasul de pe foc și amestecă până la încorporare completă.
Lasă compoziția la răcit.
Mixează cele 200 ml smântână pentru frișcă.
Pune mascarpone intr-un vas și mixează-o 2-3 minute.
Adaugă peste mascarpone, ciocolata răcită. Mixează 1 minut.
Toarnă compoziția peste frișcă și mixează pentru încorporare.
Toată compoziția este transferată in vase pentru congelator.
Lasă la congelator 2-3 ore înainte de a consuma.
Să vă fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|