Desert inghetata de revent si flori de hibiscus

Postat de katty in Dulciuri
5 Iul 2017 | 2434 vizualizari
Desert inghetata de revent si flori de hibiscus

Ingrediente

  • 250 gr revent (rubarba)
  • o mana flori de hibiscus uscate
  • 500 gr smantana de frisca
  • 2-3 linguri de zahar sau dupa gust

Mod de preparare

 In 200 ml apa punem florile de hibiscus. Le dam 2-3 clocote, apoi stingem focul, acoperim vasul si le lasam 10-15 minute la infuzat. Spalam tijele de revent si le taiem cubulete. Le punem intr-o craticioara si peste ele scurgem apa de pe florile de hibiscus. Pastram florile pentru a orna cu ele inghetata.

Adaugam zaharul si fierbem cateva minute pana tijele se inmoaie. Mixam bine compozitia si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, fie, batem smantana usor si o amestecam cu crema, apoi o dam la congelator pentru cateva ore, ori le punem la masina de inghetata. Servim inghetata ornata cu florile de hibiscus pastrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de revent si flori de hibiscus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert briose cu crema de ciocolata si visine

Postat de katty

Desert briose cu crema de ciocolata si visine

Cernem faina intr-un castron si o amestecam cu zaharul, cacaua, praful de copt si bicarbonatul. Separat mixam iaurtul cu uleiul, oul si un praf de sare. Amestecam ingredientele solide cu cele...

Citeste continuarea

Prajitura Snikers

Postat de panacris

Prajitura Snikers

Ouăle se scot din frigider și se țin la temperatura camerei, vreo 30 de minute. Apoi se separă alubușurile de gălbenușuri. Pentru blat, albușurile se bat spumă cu un praf de sare și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2017, 11:20
la 05.07.2017, 12:25
Minunată!
la 05.07.2017, 13:40
Ce înghețată interesantă!!!! 🍨🍨🍨
la 06.07.2017, 01:00
Ce bunătate aromată și răcoroasă!
la 06.07.2017, 12:21
Wow! Cum suna! Cred ca e minunata!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking