Ingrediente
- 150-170 g faina
- 1 lingura cu varf de untura ( sau unt)
- 2 linguri cu zahar
- 100 ml apa calduta
- 60 g ciocolata cu lapte
- 3-4 nuci
Mod de preparare
Punem faina intr-un bol, adaugam untura, zaharul si apa calduta si framanta alatul. Trebuie sa fie moale si nelipicios alatul.
Punem folie alimentara sau hartie de copt pe blatul de lucru si presaram faina din abundenta. Intindem alatul intr-un dreptunghi subtire si presaram ciocolata, apoi nuca date pe razatoare.
Rulam dreptunghiul din ambele parti si le unim la jumatate.
Taiem felii de maxim un centimetru grosime si cu degetele unim partea de jos sa iasa o inimioara.
Punem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 10-12 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|