Ingrediente
- 100 gr biscuiti cacao
- 100 gr cioco neagra
- 100 gr zmeura
- 100 ml smantana dulce
- 2 lg amaretto (sau lichior migdale)
- 4 bomboane ciocolata
- 2 galbenusuri ( pt cata crema ar fi necesara)
- 2 lg zahar
- 2 lg faina
- 200 ml lapte dulce
- esenta vanilie
- o mana stafide
- topping cirese/caramel sau ce doreste fiecare
Mod de preparare
Am batut galbenusurile cu zahar, am pus esenta vanilie, am adaugat faina si la sfarsit laptele. Am fiert la bain -marie compozitia pana a iesit ca o budinca.
Am topit ciocolata cu smantana lichida si cu 2 lg amaretto.
Intr-un pahar am asezat un strat de biscuiti rupti bucatele, apoi un strat de crema vanilie, veo 5-6 bucatele zmeura, apoi un strat de ciocolata, o mana stafide, un rest de smantana lichida, o bomboana ciocolata si apoi niste zbucatele de zmeura iar. Am turnat niste topping de cirese (de prin frigider) si voila!
Desertul meu era gata! L-am dat la frigider pentru vreo 2 ore si apoi l-am savurat cu niste prieteni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|