Ingrediente
- 200 ml lapte rece
- 1 plic praf de frisca
- 1 lingura zahar pudra
- Lion, cacaua, bilute de ciocolata,dulceata de capsiuni
- 1 plic intaritor pentru frisca
Mod de preparare
Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.
Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante!
-primul pahar:un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.
-al doilea pahar:frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata
-al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata
Lasati la congelator pentru 20 minute.
O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu Lion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|