Ingrediente
- 6 felii de chec
- 250 ml frisca lichida
- 250 g capsuni
- 2 lingurite zahar pudra
- o cescuta de sirop
- ciocolata maruntita
- cateva capsuni
Mod de preparare
Frisca lichida o punem intr-un vas si o mixam pana se intareste (pastram 2-3 linguri de frisca simpla pentru decor).
Spalam capsunile, indepartam coditele, le taiem in 2 apoi le punem intr-un blender si mixam pana obtinem un piure fin.
Adaugam zaharul pudra si piureul de capsuni peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula.
Feliile de chec le maruntim, apoi asezam in pahare un strat de chec, 1 lingura de sirop(pentru a se inmuia checul) un strat de spuma de capsuni si tot asa pana umplem paharele.
La final decoram cu putina frisca, ciocolata maruntita si cate o capsuna.
Se dau paharele la rece pana la servire.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|