Desert madlene cu suc de clementine

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
28 Dec 2019 | 1713 vizualizari
Desert madlene cu suc de clementine

Am avut ca inspiratie reteta de madlene a lui Merisor, numai ca eu am vrut sa le fac cu suc de clementine. Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 50 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 100 ml suc de clementine
  • 200 g faina
  • 5 g praf de copt

Mod de preparare

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Se adauga untul topit si sucul de clementine.

Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.

Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.

Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.

Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert madlene cu suc de clementine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri margarete

Postat de Pungasa_Rogue

Fursecuri margarete

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron mare se pun vinul, untura, sarea, esenta si putina faina amestecata cu praful de copt. Se incorporeaza faina treptat si se framanta...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat

Postat de MotanLaOale

Desert pasca fara aluat

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine. Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2019, 16:39
Ce bine arata!
la 28.12.2019, 16:43
la 28.12.2019, 16:47
Nu stiam eu d ece n-am vlaga, m-ai cam stors....
la 28.12.2019, 16:49
Cleme
la 28.12.2019, 16:49
Multumesc, dragilor!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking