4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am avut ca inspiratie reteta de madlene a lui Merisor, numai ca eu am vrut sa le fac cu suc de clementine. Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.
Ingrediente
Mod de preparareSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul. Se adauga untul topit si sucul de clementine. Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava. Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma. Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite. Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert madlene cu suc de clementine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Dya
Se pun la foc potrivit, intr-o craticioara mai mare, laptele, cacaoa, ciocolata, zaharul (inclusiv cel vanilat) si untul. Se amesteca ingredientele usor, pentru omogenizarea completa. Dupa ce...
Citeste continuareaPostat de vio_dreams
Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|