Ingrediente
- 2 oua
- 50 gr de unt
- 25-35 gr de indulcitor natural érythritol (sau zahar)
- 40 gr de pudra de migdale
- 1 varf de bicarbonat
- vanilie dupa gust
- 35 gr de ciocolata neagra 85 % (sau cu lapte)
- decor: 15 migdale intregi
Mod de preparare
Topiti untul cu ciocolata timp de 40 de secunde la microunde la 900 W.
Amestecati si puneti din nou 30 de secunde daca trebuie.
Adaugati vanilia, 'zaharul', pudra de migdale si bicarbonatul si amestecati bine
Incorporati ouale unul cate unul, amestecati si varsati in formele din silicon.
Decorati cu migdale si coaceti la microunde timp de 1minut 50 secunde - 2minute la 900 W.
La suprafata trebuie sa fie coapte.
Scoateti din forme si serviti cu o cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini checuri rapide cu ciocolata (reteta fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|