Ingrediente
- 400 ml lapte de cocos
- 50 ml ulei
- 150 g zahar
- 2 lg cacao
- 1/2 lgt sare
- 3 lg gem de afine
- 1 lg nuca de cocos
- 1 lg nuca taiata
- 250 g faina alba
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare
Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.
Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).
Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|