Pufosenie cu visine
Postat de Dya
Incepem prin a separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul. Cand acesta din urma s-a topit complet, incorporam esentele, sofranul si galbenusurile si...
Citeste continuareaA ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme! "Retete de post economice"
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm. Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea). Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de Dya
Incepem prin a separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul. Cand acesta din urma s-a topit complet, incorporam esentele, sofranul si galbenusurile si...
Citeste continuareaPostat de Oana
Unge o tava dreptunghiulara cu unt, presara zaharul brun, prunele fara samburi, apoi pudreaza-le cu scortisoara. Lasa tava deoparte si pregateste aluatul pentru blat. Separa ouale si mixeaza...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|