Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

Postat de mirela0911 in Prajituri
17 Mar 2017 | 5584 vizualizari
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

A ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme! "Retete de post economice"

Ingrediente

  • 400 ml lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 2 lg cacao
  • 1/2 lgt sare
  • 3 lg gem de afine
  • 1 lg nuca de cocos
  • 1 lg nuca taiata
  • 250 g faina alba
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.

Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura in doua culori - de post

Postat de mirela0911

Desert prajitura in doua culori - de post

Intr-un bol se amesteca apa minerala cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga esenta de vanilie si uleiul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza bine.  Se...

Citeste continuarea

Amandine

Postat de robert_badica

Amandine

Blat: Separi ouale, albusurile le bati cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana ce devine o spuma tare. Adaugi peste albusuri apa, galbenusurile si uleiul si omogenizezi. Cu o spatula...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2017, 07:00
Vreau si eu
la 17.03.2017, 07:02
daaa, e grozava!
la 17.03.2017, 08:28
buna buna
la 17.03.2017, 08:36
Super buna!
la 17.03.2017, 09:14

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking