Desert negresa de post cu coacaze negre

Postat de Valclaudia in Prajituri
2 Apr 2017 | 4148 vizualizari
Desert negresa de post cu coacaze negre

Retete de post economice

Ingrediente

  • 3 linguri nuca de cocos
  • 4 linguri pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana pa minerala
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 2 cani faina alba
  • cca 400 gr. coacaze negre congelate
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 50 gr. zahar pudra

Mod de preparare

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.

Punem intr-un castron incapator zaharul, nuca de cocos, bicarbonatul, praful de copt si pasta de macese, apoi pudra de cacao.

Turnam uleiul si apa minerala, amestecam bine si la final, adaugam faina.

Mixam pana se omogenizeaza bine amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam compozitia in tava, presaram doua linguri nuca de cocos rasa peste blat, apoi asezam din loc in loc coacazele negre congelate.

Dam tava la cuptor, pentru 40 minute, eu am copt prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie.

Facem testul cu scobitoarea, scoate tava din cuptor si lasam prajitura la racit, apoi o pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu cirese

Postat de panacris

Desert prajitura cu cirese

  Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare. Se adauga ușor untul topit. După ce s-au încorporat bine, se adauga făina cernută împreună...

Citeste continuarea

Rulada bicolora cu frisca si capsuni

Postat de simona72

Rulada bicolora cu frisca si capsuni

Pentru aluat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pentru cateva secunde cu praful de sare, apoi adaugam 3 lingurizahar si mixam pana obtinem o bezea. Galbenusurile le mixam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2017, 16:44
la 02.04.2017, 17:47
arata super!
la 02.04.2017, 18:20
Delicioasă!
la 02.04.2017, 18:22
Foarte buna!
la 02.04.2017, 19:09
buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking