Ingrediente
- 1 cana si 1/2 de lapte de cocos
- 1 cana de apa minerala
- 1/2 lgt sare
- 1 cana de zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 5 lg ulei
- 3 cani de faina alba
- 5 lg cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 borcanel mic cu gem de visine
- o mana de nuca
Mod de preparare
Laptele de cocos se toarna intr-un bol impreuna cu apa minerala. (Eu am avut din conserva, a trebuit sa-l incalzesc usor pentru a-l putea scoate). Se pune sarea, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se topesc. Se adauga apoi uleiul, faina alba, cacaua si praful de copt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.
La final se pune gemul de visine si nuca taiata grosier. Se omogenizeaza apoi se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se portioneaza.
Aici gasiti reteta de gem de visine!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|