Desert Nudly

Postat de nadina73 in Mancare copii
7 Aug 2010 | 57106 vizualizari
Desert Nudly

Am facut gomboti cu prune si Dragos s-a suparat ca nu i-am fact si lui nudly simpli...i-am promis, asa ca m-am tinut de promisiune!

Ingrediente

  • 250 g cartofi
  • 70 g faina alba
  • 1/2 lingura ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de  scortisoara macinata
  • 1 ou
  • Pesmet:
  • 1 lingura de unt
  • 70-80 pesmet
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Se curata cartofii si se pun la fiert apoi se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu faina, oul, uleiul, zaharul si scortisoara si se framanta aluatul bine cu faina pe masa de lucru.

Se ia din aluat si se face ca un rulou subtire, apoi se taie la 3-5 cm si se pun sa fiarba in apa cu sare pana se ridica la suprafata apoi se mai lasa 2 minute si se scot cu o paleta.

Se pregateste pesmetul cu unt si zahar si se dau prin pesmet calzi.

Se servesc atat calzi, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Nudly" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu unt si cas

Postat de mirela0911

Briose cu unt si cas

Se prepara maiaua. Intr-o craticioara se incalzeste uspr laptele, se adauga zaharul si cele 2 lg de faina. Se amesteca apoi se pune drojdia. Se amesteca pana se dizolva drojdia apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Trandafirasi cu mere

Postat de gospodariu

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom ocupa de mere:le spalam bine, le taiem in jumatate, le scoatem cotorul si le taiem in felii foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2010, 10:46
Cred ca sunt tare buni,chiar asa simpli fara prune.
la 07.08.2010, 10:58
Sunt foarte buni,este o reteta din Ardeal
la 07.08.2010, 12:54
nu am papat niciodata asa ceva...., dar cred ca sunt foarte buni....
la 07.08.2010, 13:36
nici eu n-am papat dar arata tare bine!5 furcu
la 07.08.2010, 15:52
Nadina sunt atat de buni.... De mult nu am facut....dar mi-ai adus tu aminte de ei ! Multumesc

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking