Ingrediente
- 250 gr de mascarpone
- 85 gr indulcitor natural érythritol + 2 lingurite (sau 100 g de zahar)
- 3 oua
- 40 gr de miez de nuca
- 2 tartine fibre Wassa
- 1 cafea expresso intenso (50 ml)
- cacao pudra fara zahar
Mod de preparare
Mixati nucile.
Intr-un castron faramitati biscuitii cu fibre.
Pregatiti o cafea espresso puternica si turnati-o peste biscuiti. Adaugati miezul de nuca macinat, 2 lingurite de indulcitor si amestecati bine.
Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu 85 gr de indulcitor.
Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi amestecul cu nuci si amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Varsati intr-o forma de chec imbracata in film alimentar.
Dati la congelator timp de 12 ore.
Scoateti din forma 20-30 minute inainte de a servi. Decorati cu pudra de cacao amara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert parfait tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|