Desert pariziene cu branza dulce

Postat de RODIMUR in Prajituri
16 Ian 2018 | 4631 vizualizari

Primele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul general. Pentru că este mai naturală, mai sănătoasă și mai hrănitoare. Dar nu mă voi opri la acest gen de pariziene. Deja am în plan altceva...   Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 16 pariziene de dimensiuni medii.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 17.01.2018, 00:09
la 17.01.2018, 00:27
Mulțumesc frumos, Motănel!
la 17.01.2018, 07:14
Bune, buneeee!
la 17.01.2018, 07:18
Delicioase!
la 17.01.2018, 08:22
Minunate!
la 17.01.2018, 08:27
la 17.01.2018, 09:21
Foarte bune!
la 17.01.2018, 09:29
Mulțumesc frumos, Kytz!
la 17.01.2018, 09:29
Îți mulțumesc mult, Auraș!
la 17.01.2018, 09:30
Mulțumesc frumos, Mirela!
la 17.01.2018, 09:30
Mulțumesc frumos, Laura!
la 17.01.2018, 10:05
Bune!
la 17.01.2018, 10:55
Mulțumesc frumos, Dante!
la 17.01.2018, 10:57
Ce bune ar fi langa un iaurt pe care-l beau eu acum!
la 17.01.2018, 11:36
Așa este, Merișor...Îmi pare rău că nu pot să ți le ofer chiar acum... Mulțumesc frumos, pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking